Sinu konto

Seda eset ei ole praegu laos. Seadista meeldetuletus ja me hoiame sellel sinu eest silma peal.

Beežist lõuendist käekott kassijoonistusega. Kaunistatud tikitud sõnumiga "Ma tõesti ei hooli kassidest" ning eemaldatava õlarihmaga.
    Kuldtooniline ristkülikukujuline kott reguleeritava rihmaga, sileda tekstuuriga pind ja logo detail esiküljel. Sulgemine ja valmistised on samuti kullatoonilised.
    Käevõru kott kuldse raami, roosa ja rohelise lillemustriga sisepinnaga ning kreemja välispinnaga. Omab klõpsuga sulgemist.
    Kuldse tooniga klamberkarp, mille sees on lilleline mustriga vooder, kus on roosa ja kollaseid lilli. Karbis on beeži värvi rihmad, millel on kuldsed kooldused.
    Kangast kaanega raamat kerge beežikasks. Esiküljel on tikandiga tekst: "Ma tõesti ei ole kass" halli ja punase värviga. Minimalistlik disain.
    Kangast notebook, millel on kasside illustreerimisega ja tekst "Ma tõesti ei taha kassi," roosa kast musta lipsuga.
    Kreemivarviga puuvillane märkmiku kaas, millel on embroiitud hall kassi nägu. Tekst räägib "Ma tõeliselt ei muretsenud,” kus "kass" on punase värviga. Lihtne disain ja tekstuur.

BOOK CLUTCH I REALLY DON'T CAT STRAPPED - Väike käekott - bosco

1 340,00 €Sisaldab käibemaksu

Praegune valitud värv bosco

Välja müüdud

Tuletame sulle meelde, kui seda toodet tuleb juurde, või jagame sarnaseid stiile, kui seda ei juhtu.

Välimine materjal:

Tekstiil, metall
    Vooder:

Tekstiil

Kinnitus:

Kotirauakinnis
    Kandmisvõimalused:

Eemaldatav ülerinnarihm, reguleeritav ülerinnarihm, mitmesugused kandmisvõimalused
    Kaubaartikli number:

OLZ51H009-T11

Kõrgus:

14.5 cm (suurus One Size)
    Pikkus:

20 cm (suurus One Size)
    Laius:

3.8 cm (suurus One Size)

Olympia Le-Tan